Despre Aresig

ARESIG este o companie structurată sub egida Ascensoare REparații SIGuranță.

Din anul 1992 oferim servicii de înaltă calitate în raport cu standardele europene de siguranță.

ARESIG are la baza activitatea de întreţinere şi revizii (mentenanţă) şi reparaţii (modernizări/înlocuiri) ascensoare, întreţinere şi revizii scări/trotuare rulante, platforme auto-ridicătoare şi elevatoare auto. În momentul de faţă suntem recunoscuți pentru calitatea, seriozitatea, promptitudinea și multitudinea de servicii oferite clienților noștri. Suntem o prezență constantă pe piața locală ridicând calitatea transportului pe verticală la un alt nivel de peste 21 de ani !

Firma noastra are in intretinere directa sau in subcontractare urmatoarele marci de ascensoare: Schindler – Elvetia, ThyssenKrupp Elevator – Spania, KONE – Finlanda, MacPuarSA – Spania, IGV – Italia, IFMA SA – Romania, DALDOSS – Italia, KLEEMANN – Grecia, ASCENSORUL SA – Romania, ENEL – Spania, HYDRAL – Spania, SEC – Slovenia, BKG – Germania.

ARESIG SRL este autorizata ISCIR pentru activitatile de intretinere si reparatii la instalatiile enumerate mai sus (vezi autorizatii).

Personalul nostru calificat execută orice lucrare din segmentul transportului vertical oferind experiența dobândită de-alungul anilor și cunoștințe temeinice în întâmpinarea nevoilor clientului.

Întreținere ascensoare, scări & trotuare rulante, platforme auto-ridicătoare
Orice utilaj este supus uzurii in procesul de funcționare. Pentru a mări siguranța in functionare si fiabilitatea in exploatare, aceste utilajele sunt supuse periodic unui proces de verificare si intretinere si revizii (mentenanta).

Serviciile de întreținere constă în revizii periodice efectuate de către tehnicieni calificați ce se ocupă cu  diagnosticarea stării de funcționare a utilajului, identificarea potențialelor probleme și eliminarea acestora.

Reparatii controlate la ascensoare (modernizari/inlocuiri)
In cazul in care instalatiile se aproprie de finalul duratei de functionare, sau starea tehnica o impun, se poate opta pentru varianta modernizarii ascensorului. Modernizarea presupune o reparatie controlata prin care componente ale instalatiei vechi se inlocuiesc cu componente noi pentru aducerea intregii instalatii cat mai aproape posibil de cerintele normativelor Europene in domeniu, la un pret rezonabil.

Modernizarea este o investiție care creste deasemenea valoarea fiercarei proprietati in parte.

Procesul de modernizare conferă siguranță,  eficiență și un aspect exterior mai atractiv. Totodată reducerea timpului de așteptare și optimizarea comfortului aduc un plus experienței pasagerilor.

Comments are closed.